nano-romania.ro
-->

Alimentatie publica 

Alimentatia publica, mai exact activitatile conexe acesteia fac parte din sfera serviciilor comerciale prestate pentru populatie. Presupune productia si comerciailizarea preparatelor cu specific alimentar si a bauturilor. Alimentatia publica cuprinde sevicii care presupun desfasurarea unor activitati destinate satisfacerii nevoilor de hrana ale oamenilor. Dezvoltarile din ultimii ani au condus la asocierea alimentatiei publice cu crearea unui ambient de divertisment pentru a spori placerea clientilor.

Intr-un spatiu destinat alimentatiei publice trebuie mentinuta o curatenie exemplara deoarece presupune servirea cu hrana a oamenilor. Incepand cu conditiile in care este preparata hrana, pastrarea acesteia, mai exact locul si materialele necesare pentru a realiza acest lucru, ustensilele necesare pentru a servi masa, calitatea elementelor textile care imbraca o masa, igiena scaunelor si terminand cu siguranta intregului local, reprezinta doar cateva dintre grijile avute de o unitate destinata alimentatiei publice.

Un astfel de mediu este propice dezvoltarii rapide a microbilor. Daca se intrunesc conditiile acestui tip de mediul, de obicei influentat de utilzarea precara a produselor de curatare, umiditate, depuneri, microbii se pot dezvolta si in timp pot suferii anumite mutatii dezvotand rezistenta la anumite produse destinate curatarii si dezinfectarii suprafetelor. Importanta acestui aspect este una cruciala pentru siguranta indivizilor si implica eliminarea oricaror riscuri asociate cu periclitarea starii de sanatate a acestora.

Bazate pe ultimele descoperiri din cadrul nanotehnologiei, produsele Nano Protect reprezinta o adevarata revolutie in ceea ce priveste protejarea suprafetelor din incinta unei unitati de alimentatie publica. Plecand de la ideea ca sanatatea individului alaturi de protejarea elementelor care ii fac viata mai usoara reprezinta doua deziderate fara de care nu se poate trai in conditii optime, Nano Protect va ofera solutii complete de protectie de lunga durata pentru suprafete de diferite tipuri si texturi. Aplicarea produselor din gama Nano se face cu o mare usurinta, acestea nu sunt toxice iar dupa aplicare si uscare formeaza un strat de protectie. Acesta ajuta la mentinerea igienei si garanteaza sanatatea consumatorului.

In cadrul unei incinte destinate alimentatiei publice exista mai multe componente, suprafete compuse din diferite elemente destinate utilizarii in diferite scopuri cu rol de imbunatatire a procesului de munca. Aceste suprafete sunt din materiale textile, sticla, ceramica, lemn, pal, mdf, plastic, piatra, suprafete vopsite sau lacuite, inox si crom. Pentru fiecare dintre acestea Nano Protect vine cu cate o solutie salvatoare. De ce salvatoare? Pentru ca intretinerea si mentinerea la parametrii optimi de functionare a unui astfel de spatiu implica munca asidua si cheltuirea unor sume considerabile de bani pentru consumabile de curatare. Produsele din gama Nano Protect se folosesc usor si au o perioada foarte lunga de actiune. Astfel veti putea obtine beneficii pe mai multe planuri, cel financiar si al fortei de munca necesare pentru a presta serviciile aferente intretinerii locatiei fiind cele mai importante, scutind pe aceasta cale bani si energie.

Prin utilizarea produselor noastre suprafetele tratate sunt protejate deoarece Nano Protect actioneaza ca o pelicula invizibila. Astfel veti scapa de grija petelor, a germenilor, deteriorarilor cauzate de factorii de mediu sau de abraziuni. De asemenea Nano Protect va ofera si solutii pentru dezinfectari bactericide de lunga durata. Prin utilizare bacteriile si microbii nu mai pot adera la aceste suprafete, nemaiexistand pericolul unei perpetuari si inmultiri a acestor micro-organisme. Fie ca detineti un restaurant, un bar, o cafenea, o braserie sau o pizerie produsele noastre va pot fi de un real folos, beneficiind totodata de un raport optim calitate-pret.