nano-romania.ro
-->

ANTIMICROBIAN

DOMENIUL MEDICAL

În instituțiile medicale și de asistență medicală , agentii patogeni prezintă un foarte mare pericol . În ciuda curățaniei și dezinfecției  regulate , agenti patogeni se pot stabili și prolifera din nou pe suprafețe intre doua proceduri de dezinfecție .

Pentru domeniul medical , Antibacterian , oferă protecție pe termen lung pentru zonele de contact și de trafic în unitățile de sănătate și de îngrijire medicală .

Prin tehnologia de certificare Antibacterian, microbii nu pot adera la suprafețele acoperite chiar între procedurile de curățare și, prin urmare , de asemenea, nu pot prolifera acolo .

În timpul unui studiu de către Serviciul Național de Britanic de Sănătate ( NHS ) , studii ce au fost efectuate în practică la spital de rutina . În acest sens, tehnologia Antibacterian  a venit cu cele mai bune rapoarte în special cu referire la proprietatile sale antimicrobiene . Testele au avut loc in doua unitati de ingrijire cardiaca acuta in Southport si Formby District General Hospital , și în Hei NHS Spitalul Alder  pentru copii și adolescenți în Liverpool și Spitalul Sf. Petru din Chertsey .

Într-o clinică din capitala canadiană Ottawa , oamenii de stiinta de la Institutul Idexx  au înregistrat o reducere în diverse bacterii cu 69% la 100%. În plus , s-a stabilit că suprafețele acoperite pot fi curățate mai ușor și , ca urmare , există economii de costuri .

Într-o casă de pensionare , sa demonstrat , chiar și după mai mult de un an după acoperirea cu Antibacterian  , reducerea microbiana pe suprafețele acoperite rămâne constantă .

IN ALIMENTATIA PUBLICA

În productia de alimente și in brutarii, igiena este de o importanță decisivă .

În ciuda operațiunilor de curățare și dezinfectare regulate , companii de produse alimentare intră sub controlul  protectiei consumatorului mereu . Suprafețe care au fost acoperite cu Antibacterian siguranta alimentara în condiții de siguranță totala și nu da posibilitatea sub nici o forma de proliferare a bacteriilor.

S-a pulverizat antibacterian pe suporturile de aluat unde acesta fermenteaza si creste. Astfel că s-a observant ca aluatul nu mai adera si nu se mai lipeste pe suport fara sa fie presarata faina  inainte.

Avantajul este evident : economie de timp și economie de material . In plus cuptorul nu mai este murdărit cu faina peste tot . Ca urmare ,curățarea laborioasa între două operații de coacere poate fi redusă la minimum . Și un alt punct important : atunci când nu presari faina in suport, este eliminat pericolul de infestare cu paraziți.

 

TRANSPORTUL PUBLIC

Utilizarea Antimicrobian este adecvata deasemenea  pentru domeniul  transporturilor , deoarece Antimicrobian posedă atât calitati oleofobe cat  și proprietăți hidrofobe . În plus , suprafețele acoperite cu Antibacterian  pentru domeniul transporturilor sunt utile contra murdăriei oferind o protectie antimicrobiana . Acest lucru este de o importanță deosebită în transportul de călători și în mijloacele de transport în comun . Autobuze , căi ferate , nave și aeronave sunt utilizate zilnic de către un număr enorm de oameni .

Odata cu calatorul, microorganismele sunt transportate de catre calatori prin atingerile manerelor scaunelor, de exemplu . Microorganismele deven distribuite prin intermediul tuturor  obiectelor care sunt atinse de către călător .

În ultimii ani , pandemiile de gripa provocate în acest fel au atras o atenție sporită din partea publicului .În special , datorită transpiratiei mâinilor , mânerele și curelele din autobuze și trenuri atinse si stranse cu mana transpirata devin punti de transmitere a  microorganismelor . In plus, in mijloacele de transport se  gasesc  condiții optime pentru colonizare și proliferarea acestor microorganism, care prin atingeri succesive ale calatorilor pot fi transmisibile .

Același lucru este valabil pentru scaune în mijloacele de transport .

Călătorul intră în contact nu numai cu scaune și mânere : telefoane , pardoseli , tavane , toalete / toalete în autobuze , trenuri și avioane. Toate aceste obiecteive pot fi igienizate cu Antimicrobian.

ALTE APLICATII

Există o multitudine de utilizări pentru Antibacterian în domenii de interes . Tehnologia poate fi aplicată în toate instituțiile publice, cum ar fi stații , hoteluri , scoli , teatre de lectură , grădinițe , centre comerciale, biblioteci , malluri si supermarket-uri.