nano-romania.ro
-->

Auto 

Industria auto cunoaste in acest secol un avant greu de contorizat. Modele deosebite, prototipuri, design interior si exterior de exceptie, materiale durabile si rezistente sunt doar cateva dintre caracteristicile definitorii pentru aceasta. Noile modele create acum sunt mai mult decat un simplu sprijin pentru conducatorul auto. Ideea de la care s-a plecat este aceea de a crea masini care sa fuzioneze cu nevoile celui care le conduce in asa fel incat sofatul sa fie o activitate placuta si privata de incidente.

Orice persoana care are o masina cunoaste faptul ca intretinera corecta si constanta a acesteia este vitala daca se doreste un lucru de calitate. Pentru toti cei care isi respecta lucrurile detinute va prezentam Nano Protect, un produs revolutionar care va va ajuta foarte mult in pastrarea curateniei in masina voastra.

Nano Protect sunt produse de ultima generatie concepute in asa fel incat sa permita folosirea prin utilizare personala si aplicare individuala. Utilizandu-le, veti aduce un plus de calitate si siguranta vietii voastre, fiind aplicate in medii cu care interactionati zilnic.

Pentru industria auto, Nano Protect va propune patru tipuri de produse destinate ingrijirii masinii personale. Acestea sunt concepute special pentru:

  • parbrize, geamuri laterale si oglinzi, rolul acestora este de a nu lasa particulele de praf sau mizerie sa se depuna pe aceste suprafete. Utilizandu-l, suprafata devine hidrofoba si oleofoba fapt care va ajuta foarte mult, crescand vizibilitatea, mai ales in conditii de vreme nefavorabila, ploaie, cand pentru suprafetele tratate se activeaza proprietatile specifice produsului nostru. Totodata aceste suprafete vor fi protejate de zgarieturi sau abraziuni datorita rezistentei mare pe care o confera produsul. De asemenea, sanatatea voastra va fi si ea asigurata, deoarece aceste produse sunt create in asa fel incat sa nu reactioneze si sa protejeze;

 

  • caroseria si gentile pot fi protejate cu ajutorul produselor destinate tratarii metalului si suprafetelor vopsite. Proprietatatile principale sunt protectie si rezistenta, acestea ajutand la incetinirea procesului de invechire. Vopseaua unei masini tratata cu Nano Protect reduce degradarea acesteia, indiferent de locul unde este tinuta masina – in aer liber, sub pomi, in garaj, etc. Modalitatea in care acesta functioneaza este una simpla si implica acoperirea porilor suprafetelor vopsite;

 

  • pentru ornamentele caroseriei si bordul masinii ideal este Nano Protect pentru plastic. Odata cu trecerea timpului plasticul incepe sa se degradeze, sa-si piarda culoarea si aspectul placut, datorita factorilor de mediu. Nano Protect pentru plastic este indicat pentru a fi utilizat in acest caz la tratarea suprafetelor din plastic ale masinii, in special a bordului care, este foarte expus la radiatiile solare, contribuind la degradarea acestuia. Un tratament cu Nano Protect face cat 100 de siliconari ale bordului, si spre deosebire, trebuie aplicat o singura data la un interval de 6 luni. Nano Protect pentru plastic este indicat pentru a fi utilizat in industrii precum cea auto deoarece ajuta la mentinerea curateniei si a igienei interioare ale unei masini un timp indelungat.

 

  • tapiteria unei masini prezinta de asemenea o mare importanta. Aspectul permanent curat si placut al interiorului va multumi pe deplin pasagerii de fiecare data cand vor folosi masina. Nano Protect pentru textile ofera protectie impotriva petelor, protejand fibra textila o lunga perioada de timp, igiena fiind astfel asigurata si ea.

Dupa cum lesne se observa, utilizarea produselor Nano Protect acopera un spectru larg de tipuri de suprafete. Avantajele oferite sunt de asemenea de necontestat. Aplicarea acestora este una usoara si ofera protectie pe toate planurile.