nano-romania.ro
-->

NANOTEHNOLOGIA  UN AJUTOR IN CONSTRUCTII

Materialele noastre sunt distribuite in lumea constructiilor de cel putin  12 ani. Timp in care am asimilat foarte multe informatii despre ce insemna materialele utilizate, utilaje, precum si modul de lucru.

Intotdeauna am avut o provocare pentru modul cum ar trebui sa se desfasoare o activitate in constructii in mod ordonat, a eficientizarii oamenilor dar si a eficientei materialelor de constructii. Eficienta materialelor de constructii consta in calitate si utilitate pe termen lung. Daca pentru marea parte a materialelor de constructii  gasim denumirea generica de materiale obisnuite precum sunt: caramida, cimentul, betonul, fier betonul, lemnul, acestea, puse in opera, poti realiza ca prin patrunderea umiditatii ai nevoie de o hidroizolatie costisitoare impotriva infiltratiilor, de o reparatie la betonul turnat in curte, de produse antimucegai intrucat umiditatea patrunde si nu se stie de unde, mai mult, de dezumidificatoare si multe alte extra investitii pe care la inceputul constructiei nu le cunosti  si nici macar nu le banuiesti.

Un beneficiar al unei constructii ar trebui sa se gandeasca in primul rand la cat de eficient este un material de constructie pus in opera intrucat marea provocare, in constructii nu o reprezinta finisajul sau executarea unui proiect , ci mai degraba siguranta unor materiale care intra in contact cu umiditatea exterioara. Umiditatea exterioara este cea care lucreaza incet dar sigur si in general in defavoarea constructiilor, astfel ca la sfarsitul lucrarii sa nu ai nici o problema dar dupa ce trece un an sau doi sa inceapa sa apara micile probleme de infiltratii si care pot genera costuri exagerate .

Din acest motiv va propunem ca materialele de constructii sa le impermeabilizati sau hidrofobizati cu produsele permanente : Nano-Protect® sau Bios Wood Total care va vor mentine la distanta  pentru totdeauna problema umiditatii si a infiltratiilor. Aceste produse sunt produse nanotehnologice care va ajuta in tot ce inseamna hidrofobizarea in constructii.

Datorita calitatilor sale deosebite si unice , produsele nanotehnologice Nano-Protect® pot fi utilizate nu numai in timpul constructiei dar si dupa construire. Terasele exterioare, gardurile si orice gresie interioara si exterioara pot fi mult mai bine conservate, chiar mai mult, conservate permanent, fara sa se deterioreze in timp.

In constructii nu numai materialele sunt cele asupra carora nanotehnologia se indreapta dar si muncitorul a carei salopeta sau bocanci se uzeaza si se mudaresc mult prea repede. Imbracamintea constructorului poate fi conservata pentru rezistenta in timp, generand reduceri de costuri.

Gama de produse Nano-Protect® ofera siguranta, protectie la umiditatea, igienizare si conservare naturala in toate aplicatiile domenilui: geamuri, lemn, beton, caramida, metal, utilaje de constructii, tencuieli, textile,etc.