nano-romania.ro
-->

IGIENIZAREA SI DEZINFECTAREA AMBIENTALA

Scopul pentru care traim este sa lasam urmasi, sa progresam si sa lasam in urma noastra copii sanatosi si educati care sa confirme ca motivatia pentru care am existat  n-a fost de prisos. Mai sunt si alte scopuri dar am sa ma limitez doar la acesta pentru ca tema ma ghideaza in aceasta zona.

Ne lovim in ultima vreme de lipsa de educatie la nivelul unitatilor de invatamant, lucru pentru care produsele mele Nano-Protect® nu au efect. In schimb daca de profesori dedicati culturii si educatiei ducem lipsa pe moment, nu avem solutii in mare parte, nu acelasi lucru putem spune despre posibilitatea de igienizare si dezinfectarea mediului in care copiii nostri isi desfasoara activitatea.

Toaletele scolarilor si prescolarilor sunt prima sursa de imbolnavire datorita traficului mare dar si datorita faptului ca este locul in care copiii de la toate clasele si grupele vin si isi imprumuta parazitii microbieni. O modalitate in care scolile, gradinitele si cresele pot preantampina cu o rata de 60% pana la 100% posibilitatea transmiterii de bacteri o reprezinta folosirea Nano Protect® antibacterian, tratamentul cu Nano Protect® pentru ceramic, cu care se pot trata toaletele, chiuvetele si geamurile si oglinzile, Nano Protect® pentru piatra cu care se poate trata pardoseala, Nano Protect® pentru metal cu care putem trata desemnea clantele usilor. Practic toata toaleta poate fi transformata intr-o fortareata antibacterii . Tratamentele cu Nano Protect® pentru toate suprafetele au timp indelungat de activitatea antimicrobiana fata de orice alt produs cu care se poate igieniza si dezinfecta . Timpul recomandat pentru reaplicare in locatiile publice este de 6 luni -1 an pentru suprafetele atinse foarte des, tip clantele usilor, intrerupatoarele de curent electric, butoanele de la lifturi precum si toaletele . Geamurile si oglinzile raman tratate permanent.

Igienizarea si dezinfectarea clasei de studiu este, din nou, un loc extrem de intens afectat de bacterii unde , cel putin pentru copiii prescolari sau chiar si scolarii din clasele primare pericolul este mai mare  intrucat spaltul pe maini se face cand li se impune sau cand li se aduce aminte. Pentru acest lucru masurile de luat in seama si eficiente impotriva raspandirii virusilor sunt aplicarea produselor Nano Protect® pe bancutele copiilor, pe pardoseala, pe machete, pe ghiozdane , pe pervaze si pe geamuri.

Toate aceste masuri au rolul de a limita raspandirea infectiilor, igienizarea locala si stoparea raspandirii virusilor. Fireste,  daca sunt bacterii care se transmit pe calea aerului trebuie inteles ca aplicarea recomandarilor medicale primeaza dar daca exista posibilitatea ca un copil sa fi imprastiat déjà un virus la scoala, atunci, aplicarea produselor  Nano Protect®este obligatorie daca se doreste stoparea raspandirii virusului .

Dincolo de grijile cotidiene grija primordiala ramane asupra sanatatii noastre si a copiilor nostri. O educatie facuta in spiritual igienizarii si dezinfectiei ambientale este necesara si de dorit. Undeva in spiritual nostru, ca si oameni , trebuie sa ne dorim mai mult decat utilizarea periodica si lipsita de eficienta a produselor de curatenie obisnuita doar pentru ca ne-am obisnuit sau pentru ca intra la capitolul “o mica afacere”.