nano-romania.ro
-->

NANOTEHNOLOGIA APLICATA CASEI TALE

Intr-o curte te lovesti de mici probleme de intretinere care devin sacaitoare, pentru care simti ca-ti risipesti timpul si astfel devin stresante.

Pornind de la betonul din jurul casei sau piatra montata, se poate observa cum, imediat dupa iarna, apar fisuri, deteriorarea betonului, datorita intrarii cu masina plina de sare de pe drum sau exfolierii lacului de pe betonul amprentat, care duce tot la deteriorarea betonului. In mod obisnuit o reparatie la beton insemna costuri suplimentare, mana de lucru si material, fara sa mai iei in calcul deranjul in sine. De toate acestea se poate scapa daca se utilizeaza Nano-Protect®pentru piatra si materiale poroase. Acest produs aplicat, invizibil ochiului dupa aplicare, va proteja orice suprafata poroasa sau din piatra naturala sau mineral, de patrunderea umiditatii si a mizeriei prin pori. In plus tratamentul nanotehnologic cu Nano-Protect®pentru piatra va fi rezistent la UV. In cazul in care doriti ca betonul amprentat sa reziste cat mai mult , aplicati, deasemenea Nano-Protect®pentru piatra peste lacul aplicat si veti obtine o protectie a peliculei de lac dar si a suportului din beton atat impotriva umiditatii dar si impotriva UV. Protectia este rezistenta la abraziune si la produse chimice, astfel ca, prin aplicarea produselor Nano-Protect®pentru piatra veti avea reduceri mari cu intretinerea.

Soclul si tencuiala decorativa de pe casa va sfatuim sa le protejati tot cu Nano-Protect®pentru piatra. Veti o obtine o prelungirea a tencuielii decorative prin respingerea umiditatii si a rezistentei la UV. Nano-Protect®pentru piatra aplicat pe casa va ramane permanent si va proteja permanent.

Lemnul din curte, ce poate fi o terasa, un balansoar, un leagan sau un foisor, sunt produse al caror cost se devalorizeaza dar se si deterioreaza daca nu sunt protejate fata de razele UV si umiditate, insecte, ciuperci.Indiferent ca produsul a fost sau nu protejat cu lac, sau bait, aplicatia finala cu Nano-Protect®pentru lemn este necesara pentru protectia baitului dar si a suportului lemns.

Multi am observant cum tigla casei, ceramica, prinde un muschi verde datorita porilor neacoperiti ai acesteia. Cu simpla pulverizare cu Nano-Protect®pentru piatra iti protejezi acoperisul de coroziune, de imbatranire si deteriorare datorita muschilor, efluorescentei, in timp dar cel mai interesant este ca produsul va mentine tigla ca fiind noua.

Practic orice obiect sau constructie din orice material existent din afara casei poate fi protejat cu gama de produse Nano-Protect®.