nano-romania.ro
-->

Locuinta unei familii este similara cu un mediu proprice destinat unei existente linistite. Fiecare familie are un stil propriu de convietuire, aceasta caracteristica fiind cea care confera unicitate celulei de baza a societatii. O casa sau un apartament reprezinta un loc in care coexista mai multe elemente cu rolul de a imbunatati traiul zilnic. Incepand de la mult utila mobila care imbraca interiorul casei, continuand cu dotarile tehnologice nelipsite din nici o casa in ziua de azi si terminand cu obiectele de uz personal, toate acestea dau sens universului unui camin.

Dupa cum bine se stie, dezideratul oricarui om este acela de a duce un trai lipsit de griji si fara prea multe privari, starea de sanatate fiind cel mai important aspect dintre toate. Pentru a va putea bucura cat mai multi ani de o viata trainica care sa nu va ingreuneze situatia, toate elementele din componenta unei case trebuie mentinute la un nivel optim, astfel ne vom face viata mai usoara iar timpul castigat il putem dedica altor activitati.

Nanotehnologia este rezultatul a zeci de ani de cercetari. Datorita acesteia avem astazi posibilitatea sa va garantam o gama de produse ideale pentru casa. Nano Protect este un produs creat din grija pentru oameni, mai exact pentru a  aduce calitate vietii.

Nano Protect contine produse ce se adreseaza pastrarii, curatarii si conservarii in forma cat mai buna a unor suprafete precum cele din sticla, ceramica, portelan, textile, metal, lemn, plastic, piatra, pal sau MDF. Pentru fiecare suprafata enumerata in randurile anterioare exista un produs Nano Protect corespondent care ofera nenumarate avantaje.

Pentru sticla, portelan sau ceramica va recomandam Nano Protect pentru sticla.

Utilizat in casa pentru a curata geamurile, gresia sau faianta acesta ofera beneficii imediate. Privitor la ferestre veti constata ca vor ramane o lunga perioada de timp curate, iar praful nu se va mai depune usor, acest lucru fiind valabil si pentru oglinzi. Gresia si faianta vor fi stabilizate in sensul ca vor capata un strat protector care va ajuta indepartarea riscului de abraziune, de asemenea, suprafata aplicata va fi igienizata intr-o proportie cuprinsa intre 69% si 100%. Sa nu uitam nici chiuveta, cada de baie, cabina de dus, toaleta si celelalte obiecte de uz sanitar, pe care, odata aplicat produsul vor fi mult mai usor de curatat si intretinut, oferind o protectie antibacteriana sportita.

Textilele se regasesc intr-o masura covarsitoare in cadrul unei locuinte, fapt care determina curatarea acestora la o anumita perioada de timp. Nano Protect pentru textile poate fi aplicat pe haine, canapele, fotolii sau orice alta suprafata imbracata sau din material textil. Odata utilizat, suprafetele textilele vor avea parte de o protectie si o stabilizare a tesaturii in sensul de a-i pastra cat mai mult timp calitatile precum culoarea, densitatea, textura de baza, deci obtinand o incetinire a deteriorarii acestora. De asemenea, acest produs impiedica patrunderea petelor sau murdariei de orice fel in fibra textilelor.

Suprafetele din lemn precum mobila sau parchetul pot fi tratate cu Nano Protect pentru lemn, pentru o curatare profunda si o conservare cat mai indelungata a lemnului. Toata gama de produse Nano poseda doua caracteristici greu de intalnit la multe alte produse de acest gen si anume sunt hidrofobe si oleofobe.

Deci, in concluzie, folosirea produslui Nano Protect, pe langa beneficiile vizibile la scurt timp dupa aplicare aduce si beneficii de ordin financiar, economiile facute in timp fiind semnificative,  justificand valoarea si caltiatea produselor noastre.