nano-romania.ro
-->

Dupa  tratamentul cu Nano-Protect®

Dupa aplicarea tratamentului cu Nano-Protect®, pe suprafetele de geam , dupa uscarea la 24h se pot uneori vedea urme lasate de produs. Nu intrati in panica intrucat acest lucru este normal si reprezinta excesul de produs, care se poate elimina cu o laveta uscata sau prin reaplicarea produsului zonal.

Este foarte important ca 24h de la aplicare tratamentului Nano-Protect®sa nu ploua pe suprafata. Dupa cele 24h , produsul aplicat Nano-Protect®va fi dur, rezistent la abraziune, rezistent la razele UV, hidrofob, oleofob si va proteja suportul impotriva depunerilor in profunzime a mizeriei.

Reaplicarea  produsului tine in totalitate de suport si expunerea la chimice. Recomandam ca suporturile tratate cu Nano-Protect® sa fie spalate cu detergent cu pH<12,5.Pentru anumite suporturi tratamentul cu Nano-Protect®tinde catre permanenta, adica va avea efect cat suportul nu este deteriorat.

Dupa tratamentul cu Nano-Protect®se realizeaza urmatoarele efecte notabile si extreme de importante:

  • Suprafata hidrofoba si oleofoba
  • Respinge murdarirea in profunzime a suportului
  • Iginenizare prin respingerea muradariei, pet imp indelungat
  • Conservarea suportului prin faptul ca acesta nu mai este supus la muschi, ciperci, fungi, mucegai.
  • Reducerea utilizarii detergentilor intrucat tratamentul cu Nano-Protect®permite curatarea suportului doar cu apa.Astfel produsul Nano-Protect®de vine prietenos cu mediul (eco friendly).
  • Economii in buget prin prisma faptului nu se mai utilizeaza detergentii.