nano-romania.ro
-->

ORDINEA APLICARII:

Inainte de tratamentul cu Nano-Protect®

Inainte de tratamentul cu Nano-Protect®,  a oricarei suprafete, cel mai important proces care trebuie realizat este spalarea si precuratarea.

Geamuri, parbrize, ceramica, caroserii, mase plastice

In cazul aplicarii tratamenului Nano-Protect®,geamurilor, parbrizelor, caroseriilor, materialelor plastic, procesul de precuratare inseamna spalarea cu detergent care sa nu lase urme  si neutilizarea cerurilor sau a altor produse peliculare. Spalarea trebuie sa aiba loc,  identic  modului  obisnuit in care se spala sau se curata suprafata. Apoi, stergerea umiditatii trebuie sa aiba loc cu o carpa/laveta curata, neutilizata. Uscarea totala este esentiala inainte inceperii procesului de pretratament propriuzis.

Dupa uscarea totala a suprafetei, se aplica cu o laveta produsul Nano-Protect®Precuratare, incepand astfel procesul de precuratare cu produs nanotehnologic. Acest lucru se realizeaza prin aplicarea produsului cu o laveta curata, se lasa sa actioneze, aproximativ 1 minut si dupa care se sterge cu laveta curata care sa nu lase scame. Pentru a fi siguri ca suprafata a fost total degresata si toate impuritatile au fost eliminate procesul de precuratare se poate repeta.

Dupa ce suprafata a fost degresata si total igienizata si curatata, se trece la aplicarea produsului Nano-Protect®, produsul baza. Produsul se aplica tot cu o laveta curata prin miscari circulare, acoperind toata suprafata.

Nu uitati sa puratati manusi siochelari pe timpul aplicarii produselor!

Lemn, piatra, beton, caramida, marmura, travertine, etc.

In aces caz procesul de precuratare insemna, spalarea pietrei cu jet puternic de apa si eliminarea mizeriei chiar si din porii ascunsi, sau aspirarea suprafete de lemn sau piatra, in functie de cum se considera mai eficient. Daca se curata cu apa, atunci trebuie asteptata uscarea suprafetei in totalitate.

Acest proces de curatare, spalare si precuratare, este foarte important intrucat influenteaza foarte mult prelungirea tratamentului  Nano-Protect®pe suport.De exemplu pe lemn si chiar si pe piatra Nano-Protect®are efect permanent, atata timp cat suportul nu se deterioreaza sau murdaria nu exista sub tratament care sa distruga pelicula invizibila.