nano-romania.ro
-->

IGIENIZAREA  SI CONSERVAREA SUPRAFETELEOR DIN RESTAURANTE SI PUB-URI

NANO-PROTECT® pentru piatra si suprafete poroase este un produs realizat special pentru orice fel de piatra calcaroasa, minerala, de exterior sau interior utilizat atat in condominium cat si in locuri publice , precum sunt barurile, restaurantele, pub-urile. Cu atat mai mult in acest locatii unde traficul este mai ridicat, unde posibilitatea de aglomerare a materiei murdare ridica mai multe probleme atat angajatilor care lupta zilnic cu igienizarea zonei, dar mai ales clientilor ce doresc  sa petreaca timp relaxant fara risc de imbolnavire ridicat. Chiar daca aparent aceste lucruri par a reprezenta o problema neimportanta, de fapt multe dintre restaurante si pub-uri  se confrunta cu problema petelor de pe marmuara sau pardoseala de pe sol. Apoi mai este caramida aparenta care , de altfel da un aer vintage si dorit de designer dar care se imbacseste cu trecerea timpului. La fiecare pata de vin sau de cafea pe marmaura, aceasta patrunde iar igienizarea zonei se face fara sa mai poata elimina pata decat prin slefuire fizica.

In mediile aglomerate din restaurante si pub-uri  notiunile de curatenie precum si cele de igienizare si conservare a zonelor de trafic marit , se identifica. Viata pe care o duce omul in acest secol nu mai este asemanatoare cu viata pe care o ducea omul in secolul trecut. Amintirea vechilor restaurante, imbacsite de fum de tigara, atmosfera rustica redata de mileuri, stergare si fete de mase brodate romaneste in care praful de pe pervaz si petele de pe jos erau obisnuinte pot face diferenta cu imaginea restaurantelor moderne, in care se investeste in lux, inox, caramida aparenta, piatra naturala, fantani arteziene , piscine, spa-uri, geamuri mari si pardoseala impecabila. Toate acestea, in schimb, trebuie conservate si igienizate.

NANO -PROTECT® pentru piatra si suprafete poroase este produsul care igienizeaza si conserva in acelasi timp cu garantie indelungata. Igienizarea  suprafetelor nu inseamna eliminarea curateniei facuta permanent. Igienizarea suprafetelor din piatra in restaurante si pub-uri inseamna ca vei detine o caramida aparenta care nu-si va schimba culoarea sau textura, in care porii vor respinge mizeria, praful  polenul si umiditatea. Pe langa caramida aparenta restaurantul poate avea marmura sau granit la care mizeria odata intrata in pori cu greu mai poate fi scoasa, transformand restaurantul de lux intr-o retroversiune a secolului trecut. Igienizarea nu elimina curatenia dar fara dubii avantajele sunt foarte mari: o pardoseala tratata cu NANO -PROTECT® pentru piatra si suprafete poroase nu va mai trebuie sa fie slefuita niciodata, se va putea intretine doar cu spalare cu apa naturala sau eventual sa se foloseasca foarte putin detergent pentru miros. Chiar si pentru mirosuri exista NANO -PROTECT® pentru eliminarea mirosurilor dintr-o incapere. Dar despre acest produs se va discuta la alt capitol.

NANO-PROTECT® pentru piatra si suprafete poroase este in acelasi timp si un conservant al suprafetei pentru ca dupa aplicare pe suprtul de piatra, caramida, beton,  marmura sau granit, acestea isi vor pastra culoarea permanent ca noua. Nu vor mai exista nici decolorari provenite de la diverse bauturi scapate pe jos dar nici de la imbatranirea naturala prin expunere la UV si umidiate. Astfel , in acest secol, notiunea de curatenie este inlocuita de igienizare si conservare.