nano-romania.ro
-->

Tratamentul cu Nano Protect® pentru metal este o necesitate la fel ca si tratamentul pentru lemn sau orice support unde se doreste neambatranirea materialului. In cazul metalului oxidarea este cea care duce la imbatranire si deteriorare.

O suprafata tratata cu Nano Protect® pentru metal duce la eliminarea vopselorilor(in anumite cazuri) de protectie a structurilor metalice interioare ce vor fi ascunse in constructiile de cladiri.

Metal se foloseste si la caroseriile masinilor . O vopsea de caroserie metalica tratat cu Nano Protect® pentru metal elimina deteriorarea vopselurilor aplicate pe autovehicule, indiferent daca masina este expusa sub pomi  care dau nastere la murdarie cerata sau sub cerul liber unde orice pasare poate lasa o urma acid ape vopseaua proaspata. Cu orice vopsea s-ar proteja table sau metalul, exista pori prin care substantele de degradare pot patrunde. Nano Protect® pentru metal este produsul care astupa porii suprafetelor de vopsea pentru metal.

Cladirile de birouri ale caror fatade sunt din metal reprezinta tinta produsului  Nano Protect® pentru metal . Mizeria este in permanenta pe aceste cladiri, exact pe suprafetele expuse. Netratate , aceste suprafete vor atrage si mai mult praful si mizeria iar petele devin in timp greu de curatat. Prin utilizarea Nano Protect® pentru metal pe aceste cladiri prima ploaie va juca rolul firmei de curatenie pe care , din acest moment nu o vei mai plati, pentru ca ploaia nu costa.