nano-romania.ro
-->

Suprafete tratate

Plastic

Hidrofobizarea produselor din plastic este o caracteristica pe care plasticul o are inca din fabricatie. Pe masura ce produsul din plastic este utilizat , expus frecarilor , expus la temperaturi diverse, umiditatii  si altor factori care duc la deteriorarea suprafetelor la nivel superficial, plasticul devine inutilizabil in anumite industrii.

Dupa aparitia perioadei de uzura superficiala,  plasticul incepe sa-si piarda proprietatile si devine din ce in ce mai greu de spalat iar in anumite industrii cum este cea a panificatiei, datorita expunerii la caldura si umiditate excesiva apare mucegaiul, punand in pericol consumatorul.

Nano Protect® pentru plastic vine in intampinarea nevoilor acestor industrii alimentare care prin aplicarea acestui tratament , Nano Protect® pentru plastic , vor avea un rulaj tehnologic neantrerupt pentru spalarea suprafetelor atacate de mucegai, conservand igienic suprafetele expuse la temperature ridicate si umiditatea, garanteaza sanatatea si igiena pentru consumatorii finali.

Nano Protect® pentru plastic mentine igiena si in acelasi timp curatenia. Siglele din plastic luminoase se pot deteriora datorita expunerii la razele UV su umiditatii. Cu Nano Protect® pentru plastic revitalizati-va brandul, marca sau numele firmei: prima ploaie va curata instantaneu totemul firmei dumneavoastra.