nano-romania.ro
-->

STICLA GEAM CERAMICA

Proprietatile sticlei sunt elocvente prin aplicatiile practice pe care le intalnim in viata cotidiana. Geamul, parbrizul, oglinda si mult mai modernul perete cortina din sticla sunt doar cateva din exemplele care tapeteaza din ce in ce mai elegant idea ca sticla a devenit un element important si de impact in viata omenirii. De ce ? Pentru ca prin geam privesti  cerul fara sa te afecteze vremea de afara si beneficiezi de caldura  soarelui  fara sa-ti pese ca afara sunt doar 2°C.

Dar daca geamul este imbacsit, murdar, patat? Il spalam. Si cand se murdareste din nou si ne optureaza vizibilitatea si beneficele raze ale soarelui? Il spalam din nou. Si apoi ce facem? O luam de la capat, pentru ca asa s-a procedat inca din anii 1300 cand Murano prelucra déjà celebrul cristal, adica sticla.

Iata ca lumea moderna , plina de  elan tehnologic corelata cu nevoia  unei vieti din ce in ce mai rapide dar ramasa  in urma cu timpul permanent, a gasit Solutia sa faca saltul anilor 1300 spre anii 2014, generand tehnologii care sa ajute locuitorul planetei Pamant sa-si utilizeze timpul in alt fel decat sa spele permanent si la nesfarsit o suprafata de geam, sticla, parbriz, oglinda sau ceramicele din baie.

Aceasta tehnologie se numeste Nano-Protect® pentru geam, sticla, ceramica  si ne ajuta sa traim intr-o lume mai igienica, curata, clara cu proprietati ce tinde catre permanenta. Acest nou produs aduce mai multa curatenie, mai multa vizibilitate pe timp de ploaie iar daca murdaria se aseaza nu trebuie decat sa speli cu  apa si doar cu apa sau doar o laveta uscata. Adica fara detergent, fara chimicale. Acest  produs ne ajuta sa traim mai frumos si mai curat , sa vedem cerul mai clar in permanenta, sa evitam accidentele la volan pe timp de ploaie si oboseala la volan.

Cred ca despre acest subiect firmele de curierat si taximetrie ar  trebui sa se intrebe daca nu ar dovedi mai multa siguranta in trafic si mai multa grija fata de angajatii soferi.