nano-romania.ro
-->

SUPRAFETE DE TRATAT

TEXTILE

Imaginea asupra tratamentelor de sparafata indica la prima vedere doar suprafete dure, tari, rigide, cu utilizare diversa. Iata insa ca Nano protect®pentru textile revolutioneza industria textile, prin tehnologia de hidrofobizare a firelor, tesaturilor, articolelor de imbarcat si incaltat. Utilitatea acestor noutati nu vine doar ca idée practica pentru incaltarile copiilor care nu se mai murdaresc in noroaie sau care nu se mai pateaza pe hainute la masa. Nano protect®pentru textile se pliaza perfect in primul rand pe ideea de igiena si curatenie, caracteristica esentiala in viata noastra si a copiilor nostril.

Aplicatiile acesui produs sunt regasite in toate institutiile: spitale, autoserviri, restaurant, case de batrani, gradinite, scoli, etc. Fiecare din aceste institutii ajunge la un moment dat sa spele si sa arunce anumite articole textile ale caror pete nu se mai curata.

Nano protect®pentru textile previne murdaria si retine petele sa nu intre in fibra textila. Nano protect®pentru textile devine un invelis exterior al produsului textil, invizibil cu ochiul liber dar ale carui efecte sunt simtite si vizibile pentru timp indelungat.